Desde CCOO Justicia tenemos el placer de informaros que nuestra nueva web ya está operativa.

La dirección de la nueva Web es www.justicia.fsc.ccoo.es

La Web antigua (esta), seguirá en uso, pero sin actualizarse, quedando a modo de archivo histórico, pudiéndose acceder desde la dirección http://ccoojusticia.blogspot.com

VISITANOS EN FACEBOOK CCOOJUSTICIA

CATALUNYA

935 548 864 / 629 24 30 47 ccoo.justicia@gencat.cat


LLISTA DEFINITIVA DE L'OFERTA DE 29 PLACES EN COMISSIÓ DE SERVEIS CS-7/2021 I EXTRAORDINÀRIA


17 mar 2021














Podem consultar a la intranet la llista definitiva de l'oferta de places per incorporar 29 persones mitjançant una comissió de serveis (CS-7/2021 i extraordinària).

Inici > Administració de justícia > Persones > Treballar a l'Administració de justícia > Comissions de serveis


Presentació de la documentació
L'adjudicatari de la plaça ha de remetre la documentació el dia 17 de març de 2021, al correu seleccioprovisio.aj.justicia@gencat.cat​ fent constar el codi de referència que hi ha a la capçalera de la convocatòria.


Presa de p​ossessió
1 d’abril (excepte les places amb codi 07.01 i 07.02, que serà el 7 d'abril) ​


Avís Legal. Protecció de dades

Els llistats que es publiquen a la intranet que contenen dades de caràcter personal s'ajusten a la legislació de protecció de dades i la seva única finalitat, d'acord amb l'art. 42 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, és notificar als aspirants el contingut del procediment selectiu.
Aquests llistats no constitueixin font d'accés públic i no es poden reproduir, ni tot ni en part, ni transmetre ni registrar amb sistemes de recuperació d'informació sense el consentiment de ​les persones afectades.


Més informació
Categoria
Imprimir artículo