Desde CCOO Justicia tenemos el placer de informaros que nuestra nueva web ya está operativa.

La dirección de la nueva Web es www.justicia.fsc.ccoo.es

La Web antigua (esta), seguirá en uso, pero sin actualizarse, quedando a modo de archivo histórico, pudiéndose acceder desde la dirección http://ccoojusticia.blogspot.com

VISITANOS EN FACEBOOK CCOOJUSTICIA

CATALUNYA

935 548 864 / 629 24 30 47 ccoo.justicia@gencat.cat


Publicació NOVA relació provisional d'admesos a la borsa d'interins 2017 - 7 DE MAIG (Cataluña)


9 may 2018


El Departament de Justícia torna a publicar la relació provisional d’admesos a la borsa d’interins 2017, després de les errades dels últims dies.

Podeu fer consulta de les vostres dades, mitjançant el DNI i la data de naixement, al següent enllaç:

Llistes provisionals

Atenció: us tornem a demanar vigileu amb especial atenció la vostra valoració de mèrits i la relació de partits judicials que heu escollit, ja que hem pogut detectar diversos errors i, en aquests casos, s’haurà de presentar el corresponent formulari d’al·legacions.

Podeu veure el full informatiu de CCOO que us vam enviar en el seu moment, perquè pugueu revisar els mèrits. També podeu trobar la informació en aquest enllaç de la convocatòria de la borsa:

Convocatòria de la borsa

Segons el Departament, per presentar les al·legacions que es considerin oportunes es diposa d’un termini de 10 dies hàbils del 8 al 21 de maig, ambdós inclosos, només de manera telemàtica, davant la Secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia. L’accés al formulari el trobareu en aquest enllaç:

Formulari d’al·legacions


I podeu trobar més informació sobre el procés de la borsa d’interins de 2017 en aquest enllaç:

Més informació: borsa d’interins
Imprimir artículo