Desde CCOO Justicia tenemos el placer de informaros que nuestra nueva web ya está operativa.

La dirección de la nueva Web es www.justicia.fsc.ccoo.es

La Web antigua (esta), seguirá en uso, pero sin actualizarse, quedando a modo de archivo histórico, pudiéndose acceder desde la dirección http://ccoojusticia.blogspot.com

VISITANOS EN FACEBOOK CCOOJUSTICIA

CATALUNYA

935 548 864 / 629 24 30 47 ccoo.justicia@gencat.cat


Listas provisionales concurso de traslado 2018


8 may 2018



LISTAS PROVISIONALES CONCURSO DE TRASLADO 2018

El Departament de Justícia ens ha fet arribar la seva previsió PROVISIONAL de places pel concurs de trasllat a Catalunya.

Aquest document és provisional i ens ho passen per tal que fem les al·legacions oportunes. Nosaltres no estem d’acord amb els criteris generals de bloqueig i així ho farem saber. Us demanem que ens informeu de totes les incidències que observeu per tal de posar-les en coneixement del Departament.

Ens diuen que l’oferta de places del present concurs comprèn les places no ocupades en l’actualitat per personal titular de forma definitiva (és a dir, les ocupades per personal interí, funcionaris en comissió de serveis, adscripcions provisionals, substitucions en cos superior i places vacants desocupades), llevat d’un conjunt de places que queden bloquejades per diferents motius que passen a descriure:

1. Places de GPA que es reserven per als reingressos en el cos dels lletrats de l’Administració de Justícia substituts: S’han canviat les reserves que fins el moment tenien els interessats a fi i efecte de no bloquejar indefinidament les destinacions (105 places).


1) Centres de treball en estudi:

- Deganat – Oficina Informàtica

- TSJ – Servei de Suport

- Unificació dels centres de treball dels SACs Civil i Penal (es cobriran en comissió de serveis)

- IMLCFC – (RLT)

- Fiscalia. Reorganització de la Fiscalia que comporta la creació d’una Secció Territorial a Vic (afecta a la Fiscalia d’Àrea de Manresa i Igualada)


2) Places de tots els cossos dels partits judicials on està previst a curt termini dur a terme la implantació de nova oficina:

- Any 2018: Gandesa i Cerdanyola.

- Any 2019: Ripoll, Valls, Falset, Tremp, Vielha i l’Hospitalet de Llobregat.

- Reserva de llocs de treball genèrics equivalent al nombre de llocs singulars ocupats amb destinació definitiva.


3) Places de VIDO exclusius i TSJ Sala Contenciosa Administrativa (estudi per grup de treball). Vacants i/o resultes de determinats partits i cossos (GPA, TPA i/o AJ) i (aquestes places no es cobreixen mentre es mantingui la carrega de feina actual).


4) TSJ Secretaria de Govern. No s’han inclòs algunes places que es preveuen a la RLT com de lliure designació i/o singulars. També, alguna plaça de Fiscalia Barcelona que donen suport al fiscal superior (Si es queden vacant s’ofertaria per comissió de serveis).


5) Places pendents d’ocupar per funcionaris que van obtenir destinació en concursos anteriors (permisos, llicències, etc)


6) Al voltant d’un 25% de places de tots els centres de treball per tal de garantir l’estabilitat de l’òrgan judicial o fiscalia.


7)
S’han inclòs el 50% de les places de fiscalia que es van crear com a conseqüència de la reordenació (pacte sindical).


8) Jutjat de Pau Mollerussa. Cos de TPA. No s’ha inclòs la plaça de TPA, ja que és un excedent de plantilla. S’està fent l’estudi de càrregues de treball del jutjat per veure si és viable la creació d’aquest lloc.


GPA

GPA PAU FUNCIONS SECRETARIS

TPA

A. J. Imprimir artículo