Desde CCOO Justicia tenemos el placer de informaros que nuestra nueva web ya está operativa.

La dirección de la nueva Web es www.justicia.fsc.ccoo.es

La Web antigua (esta), seguirá en uso, pero sin actualizarse, quedando a modo de archivo histórico, pudiéndose acceder desde la dirección http://ccoojusticia.blogspot.com

VISITANOS EN FACEBOOK CCOOJUSTICIA

CATALUNYA

935 548 864 / 629 24 30 47 ccoo.justicia@gencat.cat


INTERINS GPA - CCOO Us informen de la resposta del CEFJE Suport interins


27 nov 2020


 


Bon dia companys i companyes

Us informen que malauradament el CEFJE Suport interins ens comunica que no es pot convalidar la formació. Seguidament us deixem la resposta literal de la Unitat de Formació de Administració de Justícia QUE EVIDENMENT NO COMPARTIM.

Com ja sabeu, el curs de formació inicial de la borsa d’interins, es un curs obligatori i selectiu per formar part de la borsa d’interins de l’administració de justícia.

 

En aquest curs s’han de superar obligatòriament els exàmens relatius a la part de teoria com els d’informàtica amb la qualificació d’APTE/A, per obtenir la qualificació global del curs d’APTE.

 

El curs a què feu referència, d’introducció al mòdul d’ej.cat és un curs introductori i independent de la formació inicial de la borsa d’interins, i el seu objectiu és donar una formació mínima a aquelles persones que són nomenades en òrgans judicials sense haver fet el curs obligatori selectiu de la borsa d’interins.

 

Haver realitzar el curs introductori de Temis o Ej.cat, els quals només donen dret a certificat d’assistència i consten de menys hores, no substitueix a la formació del bloc 2 (informàtica judicial) dels curs de formació inicial de la borsa d’interins.

 

Amb tot l’exposat anteriorment, us informem que no es pot convalidar la formació.

 

Salutacions.



Imprimir artículo